Hayet Abidal i Éric Abidal, en una imatge d'arxiu
Hayet Abidal i Éric Abidal, en una imatge d'arxiu
Futbol

Hayet Abidal demana declarar davant els investigadors del cas Hamraoui

A través d'un comunicat del seu advocat, es posa a disposició dels responsables del cas per aclarir els fets

Redacció Esport3Actualitzat

El cas Hamraoui sorprèn -cada dia més- amb girs de guió totalment inesperats. Els últims d'entrar en escena? Éric Abidal i la seva dona, Hayet Abidal. Ara, ella seria la principal sospitosa. Tot apunta a una revenja per una infidelitat de l'exjugador del Barça amb Hamraoui.

Després d'aquestes sospites, Hayet Abidal, a través del seu advocat, ha demanat declarar davant els investigadors per "fer callar els rumors", perquè ella no té "res a veure" amb els fets, segons apunta el seu advocat, Nicolas Cellupica, en un comunicat transmès dimarts a l'Agència France Press.

"Hayet Abidal no té res a veure amb aquests fets", insisteix. I acaba dient que el seu client "no farà cap comentari sobre aquest cas i desitja ser escoltada com més aviat millor pels investigadors o pel magistrat encarregat de l'acusació".

 

Per la seva banda, l'advocat de Kheira Hamraoui, Me Saïd Harir, va ensenyar a la cadena televisiva BFMTV les fotos que mostren les ferides a les cames de la seva clienta, provocades pel violent assalt del qual va ser víctima.

La jugadora del PSG està "devastada", segons l'advocat:

La principal prova que posaria en el focus mediàtic Hayet Abidal és que la targeta SIM del telèfon de Kheira Hamraoui està a nom d'Abidal. Tots dos havien coincidit al Barça quan ell era director esportiu i ella, migcampista blaugrana.

 

 

Anar al contingut