Iker Casillas assegura que jugar als EUA seria "l'evolució" natural de la lliga (Sam Barnes/Web Summit)

Iker Casillas considera "molt positiu" jugar partits de LaLiga als Estats Units

Casillas ha recordat que ja hi ha altres tornejos, que s'estan disputant a països estrangers, com la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita
Redacció Esport3 Actualitzat

Iker Casillas ha considerat aquest divendres com un fet "molt positiu" que es puguin disputar partits oficials de LaLiga a països com els Estats Units: "Que ja es plantegi que, per exemple, LaLiga pugui venir a jugar als EUA em sembla una evolució de la competició, cosa que és positiva i la gent ho demana", ha dit la llegenda madridista en un esdeveniment a Nova York de LaLiga i ESPN, que té els drets d'aquesta competició als Estats Units.

Casillas ha recordat que ja hi ha altres tornejos que s'estan disputant a països estrangers, com la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita:

"Al final és qüestió d'obrir una mica la ment, el criteri, i que la gent es posi d'acord. A mi no em sembla malament, sempre que hi hagi algú que vulgui i demanda de veure un partit com un Barcelona- Madrid, un Barcelona-Atlètic, un Girona-Reial Societat, i vulguis fer-ne difusió. Crec que és una cosa que pot ser molt positiva i que sobretot reforça la marca a nivell de posicionament global."


Aquesta setmana s'ha sabut que LaLiga vol portar el partit de la divuitena jornada entre el Barcelona i l'Atlètic de Madrid, fixat al calendari per als dies 21 o 22 de desembre, a la ciutat nord-americana de Miami.


La idea de jugar un partit del campionat fora d'Espanya no és nova: ja es va intentar sense èxit el 2018, amb un Barcelona-Girona, aleshores amb l'oposició de la FIFA, la UEFA i la Reial Federació Espanyola de Futbol, ​​que també haurien de donar el vistiplau en aquesta ocasió perquè el duel entre blaugranes i blanc-i-vermells es disputi als EUA.

Casillas també ha parlat del clàssic que es jugarà aquest dissabte a Madrid i ha apostat per una victòria blanca; ajustada, això sí, per 2 a 1.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut