Iñaki Peña escalfant en un partit de Lliga (FC Barcelona)

Iñaki Peña parla del seu "duel" amb Szczesny a la porteria del Barça

El porter valencià assegura que encara no hi ha res decidit a la porteria del Barça
Redacció Esport3 Actualitzat

Tal i com va prometre, Hansi Flick va alinear Iñaki Peña com a porter titular en el duel contra el Sevilla. No va poder mantenir la porteria a 0 en un partit amb un resultat ampli (5-1), però, tot i l'arribada de Szczesny, l'entrenador alemany segueix confiant en ell. Almenys fins ara. 

La prova de foc per a Peña serà dimecres, amb el gran duel contra el Bayern de Múnic. Si no hi ha problemes o canvis d'última hora, serà titular contra el conjunt alemany. Així ho va anunciar Flick abans del partit contra el Sevilla. Un enfrontament d'alt voltatge davant del que és, probablement, el rival més perillós del Barça a la fase de grups de la Lliga de Campions.  

Després del partit contra els andalusos, a Peña se li va preguntar per la decisió de Flick de posar-lo com a titular:  

"Al final hi som perquè el míster ens doni oportunitats. A nivell personal, molt content per poder sumar minuts i aprofitar les oportunitats que ens donin, que per això hi som."

També va tenir bones paraules per al seu rival a la porteria. Ressalta el seu ampli recorregut i que és un bon company:

"La veritat és que com a persona (Szczesny) és espectacular. Sabem que és un porter amb molta experiència, que ha jugat en moltíssims equips d'Europa a nivell Champions i ens ajudarà. Pel que fa a competitivitat, entrenem al 100% perquè el míster ens doni oportunitats i al final és ell qui decideix. Avui em toca a mi i ja veurem què passa en un futur, no se sap."

A més, va fer referència a les paraules del seu entrenador sobre Szczesny quan el van fitxar:

"El que va dir (Flick) a roda de premsa. Que ha vingut per competir, per ajudar, per sumar un porter més perquè no podíem estar sense a la primera plantilla i al filial. Va veure l'oportunitat de fitxar-lo i la veritat que amb ell, a nivell personal, molt bé i molt content."

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut