Dembélé es lamenta d'una acció del PSG-Rennes
Dembélé es lamenta d'una acció del PSG-Rennes (Reuters)
futbol

Incendi Dembélé a París: Luis Enrique l'exclou de la Champions per indisciplina

El tècnic i l'extrem van mantenir una discussió després del PSG-Rennes

Redacció Esport3Actualitzat

El PSG té una dura prova en la segona jornada de la Champions amb la visita a l'Arsenal. El club parisenc, a més, l'haurà d'afrontar sense una de les seves principals armes d'atac, Ousmane Dembélé. Luis Enrique ha exclòs l'exblaugrana de la convocatòria per indisciplina, descontent amb el que va passar durant i després del PSG-Rennes del cap de setmana.

Segons ha avançat RMC, acabat el partit del Parc dels Prínceps amb triomf local per 3-1, el tècnic i l'extrem van mantenir una discussió tàctica que va anar derivant en discutir l'actitud del jugador sobre el camp. L'asturià li va retreure un excés d'individualisme, malgrat que va donar una assistència de gol a Bradley Barcola. La següent decisió de l'entrenador ha estat dràstica: prescindirà del seu jugador més desequilibrant per enfrontar-se al sòlid bloc de Mikel Arteta.

Dembélé recau en vells costums

És un xoc entre dos caràcters ben diferents. Al llarg de la seva carrera, Dembélé ha tingut problemes per qüestions de disciplina. A Barcelona, per exemple, per la seva falta de puntualitat i per alguna badada durant els partits. En època de Xavi també va ser apartat de l'equip per l'estira-i-arronsa que va mantenir amb el club a l'hora de renovar.

A l'altre costat, Luis Enrique és un tècnic exigent amb les estrelles --la temporada passada ja es va atrevir a escurçar els minuts de Mbappé--, procliu a donar cops d'autoritat que puguin servir de toc d'atenció. Sigui com sigui, no comptar amb Dembélé, ara que amb 27 anys semblava haver assolit la maduresa, ha provocat un nou incendi al club propietat de Qatar.

Anar al contingut