Els Mossos es disposen a actuar mentre aficionats pugen a una tanca dels exteriors de l'estadi
Els Mossos es disposen a actuar mentre aficionats pugen a una tanca dels exteriors de l'estadi (EFE)
champions league

Incidents i càrrega policial a l'exterior de Montjuïc per separar les aficions del Barça i el Nàpols

El trencament d'una tanca a l'alçada de les piscines Picornell ha provocat la intervenció dels Mossos

Redacció Esport3Actualitzat

Bengales, càntics i bufandes al vent. La rebuda a Montjuïc que els aficionats del Barça han brindat a l'equip de Xavi Hernández abans de rebre el Nàpols ha estat de les que posen la pell de gallina. Però la tensió ambiental pròpia dels prolegòmens d'una gran nit de Champions també ha tingut una conseqüència a lamentar en forma d'incidents.   

Passades les set de la tarda han arribat a l'estadi els tres o quatre centenars d'aficionats del Nàpols que han pujat a la muntanya olímpica custodiats pels Mossos d'Esquadra. Havia estat una excursió controlada, si bé no hi han faltat els gestos obscens i provocacions a l'afició local tristament habituals en aquesta mena d'expedicions. Però quan eren a l'alçada de les piscines Picornell ha estat a punt de passar el més temut per la Policia en un esdeveniment d'aquestes característiques: la topada entre totes dues aficions.

 

El trencament d'una tanca per part d'algunes persones del sector blaugrana que volien penetrar en el sector italià ha provocat una càrrega policial per dispersar els dos grups. La intervenció dels Mossos hauria aconseguit l'objectiu de restablir l'ordre. Imatges del periodista Arnau Pou:

A banda d'aquests fets, els seguidors de l'equip partenou també han trencat ampolles quan estaven impacients per accedir al camp. 

Els aficionats del Nàpols, en la seva arribada a Montjuïc

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut