Marcelino, donant instruccions als seus jugadors (EFE)
Futbol

Indignació a Vila-real: "No ens ha empatat el Getafe, ha empatat el VAR"

El tècnic Marcelino i el golejador, Comesaña, no s'han quedat curts amb les crítiques al videoarbitratge

Redacció Esport3Actualitzat

El Vila-real està protagonitzant un bon inici de temporada i davant el Getafe buscava un triomf que el consolidés en zona de Champions LeagueSanti Comesaña ha avançat l'equip groguet al límit del descans, però en els últims minuts, ha vist com el Getafe empatava el partit de penal (1-1). Un penal molt controvertit que ha fet esclatar la indignació en l'equip de la Plana.

Al final del partit, el mateix Comesaña i també el tècnic, Marcelino, s'han mostrat molt crítics amb l'arbitratge del català Víctor Garcia Verdura, però, sobretot, amb el fet que s'hagi deixat influenciar en excés per Figueroa Vázquez, l'àrbitre encarregat del VAR. 

"Em sembla una vergonya. La pilota no va ni allà, Raúl ni el veu. I xiules penal... es premia al que crida, al que simula (...) Ens ha empatat el VAR. Se'ns en va el partit perquè ho decideix el VAR (...) Jo crec que ell (l'àrbitre) no pensa que sigui penal, però com que l'avisa el VAR està mig obligat a xiular-lo. Per a mí això no és futbol"  

Els comentaris del jugador gallec han anat en la mateixa línia que els del seu entrenador, Marcelino Elena, que no acostuma a mossegar-se la llengua. I no ho ha fet en aquesta ocasió.  

 

"L'àrbitre estava xiulant molt bé, la pilota va a un altre cantó i arriba l'àrbitre del VAR que està descendit -si estàs descendit és perquè no ets gaire bo- i truca a l'àrbitre. Només afany de protagonisme. Si hagués sigut un àrbitre més expert no li hauria fet cas"

El tècnic asturià també s'ha referit en concret a la jugada del penal, que els ha acabat costant dos punts

"Un penal com aquest no es pot xiular, perquè aleshores n'hi hauria 10 per partit (...) L'àrbitre ha actuat per corporativisme, que és le que acostumem a veure, i l'àrbitre del VAR ha sigut protagonista d'una cosa que no ha passat però que ell ha volgut que passés".  

Mira el resum del Vila-real - Getafe (1-1):

Anar al contingut