Andrés Iniesta es va posar la samarreta del Barça 24-25
Andrés Iniesta ja s'ha posat la samarreta del Barça 24-25
Futbol

Iniesta, llegenda del Barça, penja les botes: les dues sortides per on passa el futur del manxec

L'heroi de Stamford Bridge desvelarà els seus pròxims passos en un acte amb els mitjans el dia 8

Redacció Esport3Actualitzat

El dia ha arribat. Un dels jugadors més estimats dels 125 anys d'història del Barça es retira. Andrés Iniesta penja les botes amb 40 anys després de la seva última aventura a la Lliga dels Emirats Àrabs, efímera continuació del seu lustre japonès al Vissel Kobe. Des de l'estiu la idea del manxec ha estat esgotar la seva carrera, però, finalment, ha optat per un canvi de rumb.

L'heroi de Stamford Bridge per als culers, de Johannesburg per als aficionats de la "roja", deixa enrere més de dues dècades com a professional, tres quartes parts a la disciplina del FC Barcelona. Com a blaugrana va passar de la Masia, on va entrar-hi amb 12 anys, a esdevenir capità del primer equip. Sense perdre mai la humilitat. Membre d'un mig del camp llegendari al costat de Xavi i Busquets, passarà a la història per ser un dels socis de confiança de Leo Messi.

Sobre la nova vida d'Iniesta, que fins ara s'estava a Dubai amb la seva família, el mateix futbolista en donarà tots els detalls en un acte el dia 8. L'ha anunciat amb un vídeo protagonitzat pel grafiter italià establert a Barcelona, TVBoy, que dibuixa un Iniesta que perd el 8 de l'esquena per donar lloc a un infinit. Per on passa el seu futur?

Mai ha amagat que li agradaria treure's el títol d'entrenador però també es pot orientar als seus projectes empresarials. Triï la sortida que triï, esperarà la trucada del Barça, on sempre ha reconegut que li agradaria tornar. Els records del club, on va jugar fins al 2018, no poden ser millors: 4 Champions, 9 Lligues, 6 Copes del Rei, 3 Mundials de clubs... Com reconeixeria el mateix Messi, i és una opinió unànime al futbol, només li ha faltat la Pilota d'Or.

Anar al contingut