Íñigo i Lamine Yamal s'abracen en un partit de la temporada passada (FCB)
Íñigo i Lamine Yamal s'abracen en un partit de la temporada passada (FCB)
BARÇA

Íñigo, àngel de la guarda de Lamine: "L'ajudarem perquè no es desviï"

El central detalla com els veterans vetllen pels joves talents del vestidor del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Protector dins i fora. Ha trobat el seu millor moment al Barça de la mà de Hansi Flick. Sembla un altre central. Però l'ascendent d'Íñigo Martínez va molt més enllà del terreny de joc. En una entrevista a la publicació Club del Deportista, el defensor biscaí ha detallat el rol que veterans com ell o Lewandowsky han de tenir en un vestidor farcit de joves. I, molt en especial, pel que fa al futbolista més desequilibrant del Barça: Lamine Yamal

"És complicat i s'ha d'anar a poc a poc. Per a nosaltres, Lamine és vital. Entre tots l'hem d'ajudar perquè no es desviï, perquè en el món del futbol és molt fàcil desviar-te del camí. Ell té el cap força ben moblat i sap el que vol, així que plena confiança en ell."

Martínez, però, assegura que aquest paper d'àngels de la guarda resulta més senzill que anys enrere:

"A dia d'avui els joves venen amb una altra mentalitat. No sembla que tinguin 17 o 18 anys. Ja han viscut molt, per a l'edat que tenen. Intentem aportar i ajudar-los i que se sentin còmodes i de gust, però ja etan demostrant que tenen nivell de sobres per ser al Barça."

En l'entrevista, Íñigo, a qui li queda un any de contracte, també ha detallat el plus que ha aportat Flick a tot l'equip:

"Sentim la confiança del míster, que està feliç des del primer moment. El vestidor el respecta i es veu que hi ha confiança i que tots gaudim. Tot flueix, a nivell personal i col·lectiu. Ara estem a un gran nivell, tenim una confiança extra i podem seguir així tota la temporada. Esperem guanyar algun títol."

Ja en to desenfadat, el central d'Ondarroa aborda qüestions com la moda. I preguntat sobre a quin company li robaria l'armari, s'ha deixat anar:

"El que sí que et diré és a qui no li robaria. A Joules Koundé, perquè bàsicament no és el meu estil."

ARXIVAT A:
Lamine Yamal
Anar al contingut