La Gran Bretanya i Itàlia s'han repartit les regates d'aquest dilluns (EFE9

Intercanvi de cops a la prefinal de la Copa Amèrica de Vela

L'Ineos i el Luna Rossa segueixen empatats. Avui, un altre cop, un punt per a cadascú i 3-3 en el marcador. Qui arribi abans a set victòries serà el desafiant del Team New Zealand
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Vela - Copa Amèrica

La primera regata de la quarta jornada de la sèrie ha estat per als britànics. Una regata oberta i igualada, però marcada per la maniobra de l'Ineos en la presortida que ha deixat sense vol els italians durant uns segons. Des de llavors, l'equip de Ben Ainslie ha passat en primera posició totes les boies. El Luna Rossa l'ha perseguit de molt a prop, però el marcatge no ha donat resultats i l'Ineos s'ha imposat per 12 segons.

La Gran Bretanya ha tornat a demostrar la seva fiabilitat en un dia en què s'han arribat als 96 km/h gràcies a les bones condicions en el rectangle blau de Barcelona. Un país que no ha guanyat mai la Copa Amèrica somia a arribar a la gran final, quan fa un mes i mig semblava impossible que arribés tan lluny.


Amb el 3 a 2 en contra, el Luna Rossa s'havia d'oblidar de la inconsistència mostrada. La pressió no ha estat un hàndicap i els transalpins han sortit una mica més bé en la segona regata. La tripulació liderada per Jimmi Spithill i Francesco Brunni no ha comès cap error. Han marcat el ritme i s'han tornat a canviar els papers.

Les onades no han fet la guitza al Luna Rossa. El Britannia II ha estat incapaç de sorprendre el rival. Itàlia ha liderat i, sense problemes de fiabilitat, ha demostrat per què sempre ha tingut l'etiqueta de favorit. El Luna Rossa ha creuat primer la meta de la sisena batalla amb 17 segons d'avantatge. Dimarts, cinquè capítol de la sèrie, en directe per Esport3.

ARXIVAT A:
Vela - Copa Amèrica
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut