Un defensa del Lilla agafa de la bota Carvajal, durant el partit d'aquest dimecres
Un defensa del Lilla agafa de la bota Carvajal, durant el partit d'aquest dimecres (EFE)
Champions League

Ira i empentes: Carvajal perd els papers al camp del Lilla

El lateral del Madrid li fa pagar la seva frustració a un membre de l'equip tècnic del conjunt rival

Redacció Esport3Actualitzat

El Lilla va ser capaç de trencar la ratxa de 36 partits sense conèixer la derrota del Reial Madrid a la seva zona de confort, la Champions. Jonathan David va marcar l'únic gol del partit des dels onze metres després que Camavinga cometés un penal al temps afegit de la primera part. En tota la segona part, el conjunt d'Ancelotti no va ser capaç de capgirar el marcador, i Dani Carvajal va personificar la frustració blanca.

El lateral va perdre els papers amb el preparador físic del Lilla, l'espanyol Mario Sandúa. Després d'un fora de banda, Sandúa va agafar la pilota que havia sortit del camp i, en comptes de passar-l'hi al jugador del Madrid, va deixar-la a un costat. Carvajal, davant aquest gest, li va donar una empenta que s'ha fet viral.

Fins al final del partit, el madrileny va estar fent gestos a la banda, desafiant el públic i retraient als encarregats de donar les pilotes que trigaven massa a fer la seva tasca. L'àrbitre, Maurizio Mariani, hi va haver d'intervenir i calmar el madrileny. El lateral també va intentar forçar un penal quan va rebre un contacte lleuger a l'àrea.

Tot plegat, un reguitzell d'escenes que no juguen a favor de la reputació d'un aspirant a la Pilota d'Or

Ancelotti, crític amb el joc

Davant de la derrota contra l'equip francès, que està cinquè en la classificació de Ligue 1, Carlo Ancelotti va reconèixer que el Lilla va jugar millor que ells: "Ens ha costat entrar en el joc, hem tingut una oportunitat al final, però no ens la mereixíem." El tècnic també va reconèixer que "la possessió va ser lenta, amb poques idees", i que és obvi que els seus davanters necessiten "jugar un joc més vertical".

Després d'aquesta derrota i de l'ensopegada a la Lliga amb l'Atlètic de Madrid, dissabte s'enfrontaran al Vila-real a casa. "No hem fet una bona sensació, això és el que em preocupa més, però podem aprendre. Hem d'arreglar les coses ràpidament perquè dissabte tenim un altre partit", ha afegit. A la tercera jornada el rival del Madrid al Bernabéu serà el líder de la "macrolliga", el Dortmund, quatre dies abans del clàssic de la primera volta.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut