Isco tanca l'etapa com a jugador del Reial Madrid (Reuters)
Futbol

Isco anuncia la seva marxa del Reial Madrid

El davanter malagueny fa anys que juga un paper residual a l'equip blanc, però el deixa amb 5 Champions al sarró

Actualitzat

Enmig de les celebracions del Reial Madrid es va coneixent la marxa d'alguns dels seus jugadors, especialment d'alguns que porten molts anys a la plantilla blanca. És el cas de Marcelo, que just després del triomf de l'equip blanc contra el Liverpool (1-0), va anunciar que posava fi a una etapa de 13 anys com a jugador madridista. O de Gareth Bale, que per mitjà del seu representant ja va deixar clar que abandonava un equip en què feia temps que semblava no tenir lloc. 

 Aquest dilluns s'ha sumat a la llista Francisco Alarcón, Isco, que ha anunciat el seu adeu en un missatge publicat a les xarxes socials. El jugador ha aprofitat per llançar un missatge a Kylian Mbappé:

"Al Madrid no se li pot ni se li ha de dir que no, encara que sempre hi ha excepcions". 

I ho ha acompanyat de dues emoticones.

 

 

Isco, que ara té 30 anys, va arribar al Madrid l'any 2013, amb 21 anys, com una de les grans promeses del futbol espanyol. En aquestes nou temporades, no ha acabat de trobar la continuïtat que s'esperava a l'equip titular, sobretot en les últimes temporades. Amb tot, Isco ha jugat més de 350 partits oficials amb l'equip "merengue", i ha marcat més de 50 gols. I pel que fa a títols, el malagueny pot presumir, entre altres, d'haver guanyat 5 Lligues de Campions en aquesta etapa

 

Anar al contingut