L'equip italià celebrant la Copa Amèrica femenina

Itàlia fa història i guanya la primera Copa Amèrica femenina

El Luna Rossa fa història superant l'Athena Pathway en la final de la Copa Puig. Després de 173 anys d'història, Barcelona ha estat la seu de la primera edició de la competició femenina del títol més llegendari de la vela
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Vela - Copa Amèrica

La presortida entre italianes i britàniques ha estat igualadíssima, han navegat els primers metres de la regata final en paral·lel. Els dos velers han tingut alguna dificultat, però no han perdut el vol en el primer tram que ha servit a Itàlia per passar primer amb només 6 segons d'avantatge. Tot just acabava de començar la lluita personalitzada en Hannah Miller i Giulia Conti, les dues principals pilots d'aquests AC40. Itàlia ha governat la prova. Les transalpines s'han mostrat segures en tots els moviments.

La distància no era gegant. Per tant, Gran Bretanya no ha tirat la tovallola en cap moment i ha intentat anar esgarrapant metre a metre en els últims trams. Però no ha estat suficient. Itàlia ha guanyat per 8 segons de diferència. El Luna Rossa, que plora no estar a la final masculina, pot presumir de doblet. Ha aixecat dos trofeus a la capital catalana: el juvenil i el femení. Ara falta veure si alguna d'aquestes triomfadores formen part de la tripulació de la categoria masculina absoluta en la pròxima edició.

ARXIVAT A:
Vela - Copa Amèrica
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut