Jasikevicius, convençut que Mirotic no fallarà al play-off, tot i la mala maror

L'entrenador blaugrana ha admès que fa temps que parlaven amb el jugador de la seva sortida
Redacció Esport3 Actualitzat

La Final de la Lliga ACB s'ha presentat aquest vespre a Barcelona: allà han estat els seus protagonistes: Saras Jasikevicius i Àlex Abrines, per part del Barça, i Chus Mateo i Sergio Rodríguez, per part del Reial Madrid.

La notícia de la propera sortida de Mirotic del Barça, que ha donat en exclusiva avui TV3, ha estat molt comentada. L'entrenador blaugrana, Sarunas Jasikevicius, ha tancat files sobre el jugador i s'ha mostrat convençut que la mala maror de les últimes hores no l'afectarà en la final del play-off:

"Ha sortit avui, però ja feia temps que en parlàvem, no vol dir que la notícia s'hagi produït avui. Als últims partits ell ha estat increïble; està molt ficat en el que ha de fer: hem vist la seva entrega total en els partits contra l'Unicaja i València. Ell sap diferenciar les dues coses i nosaltres hi som per ajudar a tothom i fer-ho de la millor manera possible en aquest final".

 


Per la seva banda, el també blaugrana Àlex Abrines s'ha mostrat amb moltes ganes d'afrontar la final, que comença aquest divendres al Palau:  
El trofeu de l'ACB
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut