Schumacher i Todt abraçats en el podi
Fórmula 1

Jean Todt dona més pistes sobre l'estat de Schumacher

L'exdirector general de l'escuderia Ferrari ha demanat respecte i intimitat per a la família Schumacher

El serial Michael Schumacher no s'atura i aquest cop ha sigut Jean Todt qui ha volgut dir la seva en una publicació al diari britànic Daily Mail. L'actual president de la FIA guarda molt bona relació amb l'heptacampió i família. Els dos van coincidir, com a director esportiu i pilot, a l'etapa de l'escuderia Ferrari on l'alemany va aconseguir els èxits més importants de la seva carrera. Todt va desvelar durant el Gran Premi de Mèxic de Fórmula 1 una visita que va fer-li a Schumacher a la seva residència de Ginebra durant el mes d'octubre.

"Puc entendre per què la seva família i amics el protegeixen, per què hem de deixar-los en pau. Michael està lluitant i només podem esperar que millori".

Jean Todt sap perfectament quin és l'estat de confidencialitat que la família vol al respecte. Per això, cada cop que parla algú amb coneixement de causa sap perfectament fins on pot explicar de l'estat de salut de Schumacher. D'aquí poc més d'un mes, es compliran vuit anys del seu fatal accident mentre practicava esquí als Alps que li va causar greus danys cerebrals. Al ser preguntat per si el Kaiser el reconeix quan va a visitar-lo a casa seva, Todt va ser molt gràfic responent. "Todt es va encongir d'espatlles, va somriure, va fer un gest amb la mà, però no respon. S'ha arribat al límit de divulgació permès", va apuntar el Daily Mail.

El president de la FIA també està content de veure com la passió pel motor passa de generació en generació a la família Schumacher. Mick Schumacher, el fill de Michael, està vivint la seva primera temporada a la F1 en aquesta aventura amb Haas. Aquesta experiència està servint perquè el pilot de 22 anys agafi rodatge dins de la màxima categoria de l'automobilisme. Qui sap si en un futur pot fer de successor del seu pare i fer el salt a Ferrari, ja que està dins del programa de joves pilots de l'escuderia italiana.

"Ho està fent bé. Podria tenir un cotxe més competitiu, però em complau que tingui aquesta passió".

 

Anar al contingut