futbol

Jenni Hermoso podria no ser a la convocatòria d'Espanya per la sanció de la FIFA a Rubiales

La sanció que el màxim organisme del futbol va imposar a l'expresident també afectava les comunicacions de la RFEF amb la davantera, com recorda RTVE

Redacció Esport3Actualitzat

Divendres es donarà a conèixer la primera convocatòria de la selecció espanyola des de l'esclat del cas Rubiales. No obstant, abans d'elaborar la seva primera llista, la successora del destituït Jorge Vilda, Montse Tomé, i els membres de la RFEF miren de recosir les ferides obertes i la falta de confiança de les jugadores en l'organisme.

Així, la federació ha començat una ronda de reunions telemàtiques amb els tècnics i les jugadores que van renunciar al combinat després de la negativa de Rubiales a dimitir. Intenta aclarir amb qui pot comptar Tomé per als seus dos primers compromisos, contra Suècia i Suïssa a la Lliga de les Nacions.

En principi, entre aquestes futbolistes no hi serà la futbolista que va rebre el petó forçat de l'expresident i posteriors coaccions, Jenni Hermoso. Com assegura RTVE, la sanció de 90 dies que la FIFA va imposar a Rubiales prohibia directament a la RFEF tenir contacte amb la jugadora del Pachuca. El termini no es compliria fins al 24 de novembre.

Hermoso no fa ni una setmana que s'ha reincorporat a la disciplina del seu equip a Mèxic, on va ser rebuda amb un homentatge de les "Tuzas". Si no és a la llista de Tomé, la madrilenya tampoc participaria de la recepció reial prevista a les campiones del món.

ARXIVAT A:
Luis Rubiales
Anar al contingut