Cas Rubiales

Jennifer Hermoso, ovacionada a la final de la Women's Cup

La jugadora reapareix després de denunciar públicament l'agressió de Luis Rubiales

Redacció Esport3Actualitzat

Primera aparició pública de Jennifer Hermoso després de denunciar públicament l'agressió del ja expresident de l'RFEF, Luis Rubiales. La davantera madrilenya ha assistit al Centre Esportiu Wanda Alcalá de Henares per veure la final de la Women's Cup, entre els equips femenins de l'Atlètic de Madrid i l'AC Milà.

La jugadora ha estat ovacionada en la seva arribada a la llotja pels aficionats presents a l'estadi.

A la gespa, les jugadores dels dos clubs finalistes i els seus respectius cossos tècnics han aixecat una pancarta abans de l'inici del partit amb el lema "Amb tu, Jennifer Hermoso". A més, les futbolistes han lluït braçalets de suport a la davantera de la selecció espanyola.

També li ha volgut dedicar el gol Leicy Santos, que ha donat la victòria a l'Atlètic de Madrid amb un golàs al minut 91. La colombiana ha corregut a la banda i ha agafat una samarreta amb el 10, el seu número.

"Tots som Jenni": els missatges de Cadis i Sevilla

Aquest dissabte també hi ha hagut les primeres mostres de suport a Jennifer Hermoso en partits de LaLiga. El Cadis ha sortit al terreny de joc del Nuevo Mirandilla amb una pancarta amb el missatge "Tots som Jenni" abans de disputar el partit contra l'Almeria.

El Cadis salta a la gespa amb una pancarta de suport a Jennifer Hermoso (Cadis CF)

Una posició que l'afició local al minut 10 al crit de "Luis Rubiales, dimissió".

Els jugadors del Sevilla, en el Sánchez Pizjuán, també han lluït una samarreta amb el missatge de suport "S'ha acabat", un dels eslògans que han popularitzat les jugadores de la selecció en les seves protestes. 

Els jugadors del Sevilla han vestit una samarreta amb el lema "S'ha acabat" (Sevilla FC)

 

ARXIVAT A:
Luis Rubiales
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut