Jesé Rodríguez amb la samarreta del seu nou equip
Futbol

Jesé, primera polèmica al Brasil

L'adquisició de l'espanyol del dorsal número 11 sembla que no ha estat ben rebuda per algun company d'equip

Redacció Esport3Actualitzat

"Jesé" i "polèmica" semblen dues paraules lligades per sempre. El davanter espanyol, ex del Reial Madrid, va fitxar pel Coritibia brasiler fa tot just una setmana i ja acaba de tenir el seu primer conflicte involuntari. L'equip del Brasil va anunciar ahir la seva nova incorporació, amb Jesé lluint el dorsal número 11 i publicant-ho a les xarxes socials.

El que no s'esperava ningú és que Alef Manga, futbolista de Coritiba, s'autoproclamés com a propietari d'aquest dorsal. Manga ha deixat un comentari a través d'Instagram amb la següent frase: "Ja té nom: jo."

El comentari d'Alef Manga

 

Alef Manga, que té contracte amb Coritiba fins al 2025, va ser cedit el 29 de juliol passat al Pafos de Grècia després de veure's involucrat en un cas d'apostes i manipulació de partits.

Tot i que de forma involuntària, una nova polèmica acompanya Jesé, que en el passat havia de ser la nova esperança del madridisme en plena eclosió del duel Cristiano-Messi. Des de Madrid inclús el comparaven amb CR7. Però el que havia de ser una futura estrella va acabar sent un projecte fallit. Va lesionar-se de gravetat l'any 2014, on es va trencar els lligaments creuats del genoll dret en un partit del Madrid contra el Shalke a la Lliga de Campions. Després d'aquest greu contratemps no va tornar a ser el mateix. El Madrid va traspassar-lo al París Saint-Germain l'any 2016 i a partir d'aquí va encadenar diversos equips com el Las Palmas, l'Stoke City, el Betis, l'Sporting de Lisboa, l'Ankaragücü, la Sampdoria i el Coritibia.

Anar al contingut