Joan Laporta avança la data de tornada d'Ansu Fati

En la presentació del llibre "Relats Solidaris de l'Esport", amb Ansu Fati com a padrí
Redacció Esport3 Actualitzat

Entre 30 i 40 periodistes ha escrit el llibre "Relats Solidaris de l'Esport", un projecte solidari que compleix 17 edicions. En aquesta última, amb Ansu Fati com a protagonista per recaptar fons per a la Fundació Pallapupas. Aquesta organització es dedica a visitar els hospitals i la seva feina redueix la por i l'ansietat dels nens abans d'entrar a quiròfan. 

Amb aquest gest de vinculació entre l'esport, la cultura i la solidaritat, el president del Barça, Joan Laporta, vol transmetre que el Barça és més que un club.

"El somriure de l'Ansu és magnífic i transmet emocions boniques." 

I en aquesta presentació, Joan Laporta ha avançat la notícia més esperada:

"Ansu Fati, estàs a punt, però m'han avançat que t'esperis entre 10 i 15 dies per tornar." 

Després d'una llarga sèrie de discursos institucionals, Ansu Fati ha explicat la seva implicació en el projecte i el seu procés de recuperació de la lesió de llarga durada. I ho ha fet en català.

 

El canvi d'entrenador ens ha vingut molt bé i els jugadors tenim una mentalitat diferent de treballar més i ja venen els resultats.

 

Sobre la seva tornada, Ansu no ha volgut anar tan enllà com el president i ha explicat que està treballant dia a dia i dependrà de les seves sensacions i el que considerin els preparadors físics. 

Anys anteriors, Gerard Piquè, Leo Messi o Xavi Hernández van ser els padrins del llibre, i els diners van ser destinats a Pallassos sense Fronteres, el Casal d'Infants del Raval i Metges sense Fronteres, entre d'altres.

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut