Joan Laporta: "Tebas s'ha tornat a treure la careta, és un antibarcelonista"

El president del Barça dona explicacions sobre el cas Negreira i ataca durament al president de LaLiga
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
CAS NEGREIRA

El president del Barça ha fet una declaració institucional després d'un acte del club blaugrana amb els Mossos d'Esquadra sobre la seguretat i el protocol de drons en el Camp Nou. El Departament d'Interior va donar llum verda el 2020 a aquest projecte, que protegeix espais com Barcelona o l'aeroport del Prat davant de possibles atacs amb drons.

"Farem una investigació seriosa i rigorosa sobre el cas, com es mereix el soci del Barça."

El president Laporta ha criticat les filtracions sobre el cas:

"En cap cas ni la Fiscalia ni la policia han comunicat que el Barça està formant part d'una investigació."

I ha explicat que durant el seu mandat anterior hi havia factures i vídeos sobre aquests serveis tècnics que es demanaven a l'empresa investigada.

"En el meu primer mandat, aquests serveis tècnics arbitrals es feien amb la factura corresponent i aquesta factura tenia el suport corresponent. Més endavant, sota investigació. Ben aviat farem una roda de premsa per explicar tota la informació de tots aquests anys. No serà gaire tard.  Aquestes factures es pagaven en base a un suport documental i unes bases."


Ataca durament Javier Tebas

Joan Laporta també ha respost Tebas, que aquest dilluns va parlar del cas Negreira i va exigir explicacions al president blaugrana.

"El senyor Tebas ja ha sortit a la palestra. Alguns de vostès ja ens van avisar. Tebas s'ha tornat a treure la careta, és un antibarcelonista. Ha manifestat el seu desig que jo deixi de ser president. No és casualitat: anem bé i ens vol desestabilizar. Aquest desig que té no li donaré el gust. El Futbol Club Barcelona és dels seus socis i sòcies."

A més ha afegit que quan era presiden de l'Alabès, ja va intentar frenar que Messi fitxés pel Barça, i que fa això pel posicionament del Barça amb l'acord amb CVC i el posicionament del club blaugrana amb la Superlliga.

I ha acabat la declaració amb una amenaça:

 "Qui es dediqui a embrutar la història del Futbol Club Barcelona tindrà una resposta contundent, tal com cal."

ARXIVAT A:
Laporta CAS NEGREIRA
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut