Joan Laporta: "No decidiré a quina final vaig dissabte fins dijous a la nit"

El president del Barça vol esperar-se a saber si l'equip de bàsquet es classifica per a la final de l'Eurolliga abans de decidir si es queda a Belgrad o viatja a Torí per la final de la Champions femenina
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Alèxia Putellas

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, encara dubta sobre on serà dissabte si es produeix la coincidència entre la final de la Champions femenina de futbol i una hipotètica final de l'Eurolliga de bàsquet amb participació blaugrana. 

El màxim mandatari blaugrana, en l'entrevista concedida al "Tot Costa" de Catalunya Ràdio, s'ha mostrat optimista de cara a la final de la Champions femenina ("crec que tenim moltes possibilitats, però no ens podem refiar perquè encara no hem guanyat l'Olympique de Lió") i, de fet, ha considerat que serà més difícil que el Barça de bàsquet s'emporti l'Eurolliga que no pas la victòria de l'equip femení.

Laporta ha assegurat que no prendrà la decisió sobre on serà dissabte, si a Belgrad o a Torí, fins que l'equip de bàsquet no hagi superat la semifinal. Amb tot, l'advocat barceloní ha argumentat que ja va ser a la final de la Champions femenina de la temporada passada, a Göteborg, i que l'equip de bàsquet no aixeca una Eurolliga des de fa dotze anys.

Joan Laporta, en referència a l'equip de Sarunas Jasikevicius, ha explicat que disposar del passaport més alt d'Europa els obligava a ser, com a mínim, a la final four i a ser candidats al títol, i ha qualificat la temporada d'"exitosa".

 

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas Eurolliga
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut