Joan Peñarroya confirma que el Barça es reforçarà (VICTOR SALGADO / FCB)
bàsquet

Joan Peñarroya confirma que el Barça sondeja el mercat per substituir la baixa de Laprovittola

El Barça de bàsquet té una nova realitat amb la baixa de l'exterior argentí i s'haurà d'adaptar a aquesta situació

Redacció Esport3Actualitzat

En la prèvia del Barça-Asvel de la cinquena jornada de l'Eurolliga, en què els blaugranes buscaran la quarta victòria, el tècnic egarenc, Joan Peñarroya, ha parlat per primer cop de la baixa per tota la temporada de Nico Laprovittola arran de la greu lesió que es va fer diumenge al genoll contra el Baskonia.

Ha estat un cop moral per l'equip. El més important és la persona, i tots estem pensant en ell. L'equip té una nova realitat sense ell. Som 13 jugadors i hem de tirar endavant.

Sense l'argentí, el Barça perd lideratge, jerarquia, polivalència i experiència. El perímetre queda tocat i l'entrenador demana la millor versió de cadascú. Els tècnics busquen un substitut de Laprovittola.

Estem en contacte amb la secretaria tècnica. Un club com el nostre ha d'estar obert a fitxar. És complicat trobar una millora, ara ens hem de centrar en els que hi som. El club busca un relleu i farà l'esforç de fitxar, segur.

Els companys de Laprovittola han gravat un vídeo de reconeixement i suport al jugador blaugrana que el club ha compartit a les xarxes socials:

Anar al contingut