Leo Messi i Jordi Alba es feliciten mútuament després del 2-1 (EFE)
Futbol

Jordi Alba s'erigeix en heroi el dia que s'estrena la "Messi cam"

El lateral català marca el gol decisiu en el triomf de l'Inter Miami sobre l'Atlanta United (2-1) per començar el play-off

Redacció Esport3Actualitzat

Després de ser el millor equip de la fase regular de l'MLS, l'Inter de Miami ha començat el play-off pel títol amb una ajustada victòria sobre l'Atlanta United (2-1). Una victòria amb força regust blaugrana: Luis Suárez ha obert el marcador al minut dos a passada de Jordi Alba, Leo Messi ha brillat i el gol decisiu l'ha fet el mateix Alba. El lateral de l'Hospitalet ha recollit una passada de Messi i ha deixat anar un xut des de fora de l'àrea que ha sorprès l'internacional nord-americà Brad Guzan, el porter de l'Atlanta, que fins aleshores estava fent gairebé miracles per mantenir el partit igualat. 

El gol d'Alba ha fet justícia en un partit caracteritzat per una innovació en la retransmissió del partit en directe: l'estrena de la mencionada "Messi cam" en el canal oficial de l'MLS a TikTok. Tot i que en algunes informacions s'havia explicat erròniament que la càmera enfocaria el camp de visió de Messi, no era ben bé així: en realitat enfocava en tot moment l'argentí i seguia tots els seus moviments pel camp de joc. La prova ha estat força exitosa, amb més de 220.000 usuaris veient de forma concurrent la transmissió en el moment més àlgid. Una bona opció com a segona pantalla, al costat de la transmissió principal del partit.  

Anar al contingut