barça

Jordi Cruyff ironitza sobre la situació de Griezmann: "És curiós, sempre al minut 63"

El director esportiu del Barça considera que els minuts que jugui el francès és un aspecte que concerneix, exclusivament, l'Atlètic de Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Jordi Cruyff ha abordat l'actualitat blaugrana en la inauguració d'una pista de les pistes de futbol impulsades per la Fundació Cruyff, en aquest cas a Montornès del Vallès. Després de valorar positivament la cara mostrada per l'equip a Munic i celebrar haver assegurat el futur de Gavi, ha respost una pregunta sobre la particular situació que viu Antoine Griezmann a l'Atlètic de Madrid. El director esportiu del Barça ha deixat caure una pàtina d'ironia:

"El seu entrenador decideix quant ha de jugar, per tant, en aquests moments és un cas per a ells. És curiós que sempre surti al minut 63, però el míster mana, està molt exigit. La decisió és d'ells."

No ha volgut entrar en clàusules ni valorar si els "colchoneros" actuen així per evitar pagar 40 milions al club blaugrana.

En qualsevol cas, aquesta setmana l'Équipe va explicar que Atlètic de Madrid i Barça negocien per rebaixar aquesta opció de compra. La xifra que revelen sobre aquest possible acord seria els 25 milions d'euros, que permetrien al quadre blaugrana desfer-se de manera definitiva del jugador i del seu altíssim salari i, als blanc-i-vermells, que Simeone l'alineés quan volgués, sense restriccions. 

 

ARXIVAT A:
Griezmann
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut