Esports

Jorge Vilda llança floretes al futbol femení del Marroc i treu pit: "És top mundial"

L'exseleccionador espanyol ha estat presentat com a nou entrenador de la selecció marroquina femenina de futbol

Redacció Esport3Actualitzat

Jorge Vilda és un dels noms del moment. El polèmic exseleccionador espanyol ha estat presentat com a nou entrenador de la selecció femenina de futbol del Marroc. Vilda no ha mantingut un perfil precisament baix i ha tret pit de la seva feina. També ha aprofitat per llançar floretes al futbol femení marroquí.

L'entrenador espanyol ha destacat la implicació de la Federació Marroquina amb el futbol femení i ha assegurat que tenen els millors mitjans del món per treballar. "La Federació aposta pel futbol femení al cent per cent... Conec pràcticament totes les instal·lacions del món i aquesta és top mundial".

"És un projecte molt ambiciós, molt atractiu. És clar que la Federació aposta pel futbol femení al cent per cent. Tenim tots els mitjans, tenim unes instal·lacions extraordinàries. Conec pràcticament totes les instal·lacions del món i aquesta és top mundial, és una de les qüestions que m'ha fet decidir estar aquí. Però sobretot m'ha convençut el perfil de les jugadores marroquines. Hi ha molt potencial en el futbol femení. Són jugadores valentes, audaces, intel·ligents.... i crec que es podrà fer un joc atractiu."

En un discurs sense preguntes dels periodistes, també ha aprofitat per treure pit de la seva gestió i el seu cos tècnic. Vilda ha agraït que la Federació el deixi treballar amb la seva gent de confiança i s'ha definit com un cos tècnic "top mundial".

"La Federació m'ha permès portar el meu cos tècnic, que és un cos tècnic top mundial."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut