Robertson, en una acció del partit
Robertson, un dels millors verd-i-negres avui a Alemanya (@Penya1930)
Bàsquet

El Joventut encaixa la primera derrota de l'Eurocup a la pista de l'Ulm (87-84)

Els verd-i-negres es veuen superats contra un Ulm que imposa el seu estil, gràcies a la versatilitat dels seus jugadors

Redacció Esport3Actualitzat

Deia Dani Miret que el partit a Ulm, en la segona jornada de l'Eurocup, era un test per al seu equip després de dues victòries consecutives a casa. I després d'encaixar la primera derrota europea, el Joventut haurà de seguir creixent i millorant aspectes del seu joc.

Els alemanys, amb un equip jove, però versàtil i agressiu, han superat a una Penya que sempre ha anat a remolc i no s'ha trobat mai còmode del tot.

 

Una remuntada "interruptus"

Després d'un mal primer quart (25-17), l'Ulm ha obert una primera escletxa important en el marcador (33-19). L'encert de Kassius Robertson (17 punts), han permès arribar al descans amb un esperançador 43-36. L'Ulm semblava que trencava el parit a l'equador del tercer quart: joc molt obert i encert en el triple (12/29) per arribar a un perillós 57-42.

El joc interior de la Penya, amb Tomic (18 punts) i Pustovy (12 punts), tenia més centímetres que el de l'Ulm i això ho ha aprofitat l'equip català per tornar a connectar-se al partit. Però la remuntada no acabava d'arribar mai. I això que dos triples seguits de Dotson a l'inici de l'últim quart feien somiar (64-60).


Cada vegada que la Penya s'acostava en el marcador, el Ratiopharm Ulm ha fet valer la seva agressivitat en els dos cantons de la pista per tornar-se a escapar. A la Penya li esperen tres desplaçaments seguits més: València i Saragossa a la lliga ACB, i a la pista del Trefl Sopot polonès la setmana vinent.

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut