Fotos de Guardiola i Julia Roberts
Guardiola i Roberts han protagonitzat un intercanvi de floretes (Reuters))
Futbol

Julia Roberts torna la floreta a Guardiola i el felicita per la Champions

L'actriu torna la floreta a Guardiola després que el tècnic admetés fa tres mesos que Julia Roberts era una de les personalitats que més admirava

Redacció Esport3Actualitzat

Júlia Roberts ha sorprès Hollywood (i més enllà) publicant un post a Instagram amb una foto de Pep Guardiola en què el felicita per haver guanyat la Lliga de Campions amb el Manchester City.

"Felicitats, Pep, per haver liderat el teu equip per guanyar la Champions".

 

L'actriu torna la floreta a Guardiola després que el tècnic admetés fa tres mesos que Julia Roberts era una de les personalitats que més admirava.


En aquell moment Guardiola va confessar que, encara que guanyés la Champions tres vegades seguides, no deixaria de sentir-se com un fracassat perquè l'actriu s'havia estimat més anar a conèixer el Manchester United en la seva visita a la ciutat:

"Tinc tres ídols a la meva vida: Michael Jordan, Tiger Woods i Julia Roberts. L'actriu va venir a Manchester fa anys i va anar a les instal·lacions del United i no a les del City."

"No ens va venir a veure. Per això, encara que guanyi la Champions, res no es compararà amb el fet que Julia Roberts va venir a Manchester i no ens va visitar. Soc un fracàs, i encara que guanyi la Champions League tres vegades seguides, seguiré sent un fracàs."

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut