Karim Benzema, en una imatge recent (Reuters)

Karim Benzema, pràcticament descartat contra l'Espanyol

El davanter del Reial Madrid no ha participat en els dos últims entrenaments per molèsties en un turmell i té molt difícil estar disponible per al partit de diumenge

L'Espanyol visita aquest dissabte (14.00) un Reial Madrid que no tindrà tot el seu potencial ofensiu. Entre altres coses per la més que probable absència de Karim Benzema. El davanter lionès s'ha perdut els dos últims entrenaments per unes molèsties al turmell i ha fet saltar les alarmes.

Tenint en compte els dos compromisos següents, contra el Liverpool a la tornada de la Champions, i davant el Barça en el clàssic de la Lliga, sembla que Carlo Ancelotti optarà per reservar Benzema a menys que mostrés una gran recuperació aquest divendres, en l'última sessió abans del partit contra l'equip perico.

Hi ha certa preocupació al voltant del francès, que ja ha tingut 8 lesions aquesta temporada i ha ofert un rendiment molt inferior al que el va portar a guanyar la Pilota d'Or la temporada passada. Tot i no poder tenir continuïtat, Benzema ha marcat 11 gols en 15 partits jugats aquesta temporada a la Lliga, dels quals 5 de penal.      

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut