Kimmich en roda de premsa a Barcelona (EFE)
Futbol

Kimmich no tanca la porta al Barça: "No es pot descartar mai res"

El jugador del Bayern Joshua Kimmich es deixa estimar pel Barça en la prèvia del partit de Champions a Montjuïc

Redacció Esport3Actualitzat

És un dels migcampistes més desitjats pels grans clubs europeus. Joshua Kimmich arriba a Montjuïc per a una gran nit de Champions sabent que el Barça li va al darrere des de fa temps. El jugador del Bayern de Múnic acaba contracte a final de temporada i el seu futur obert ha suscitat les preguntes dels periodistes en la prèvia del partit contra el Barça d'aquest dimecres.

En primer lloc, ha quedat clara l'admiració de l'alemany cap al Barça i especialment cap al predecessor de Flick.

"El Barça em va marcar, i Espanya, també. Van guanyar tres tornejos seguits, i sobretot, Xavi Hernández, quan jo era petit, era el meu ídol. Sempre m'encantava veure els seus partits. Després, Pep Guardiola, amb el tiqui-taca, va ser com una petita revolució, per com van aconseguir dominar els seus rivals. Fins a dia d'avui, és un exemple a seguir per a molts clubs."

I quan li han preguntat directament sobre si aquest estiu estaria disposat a fitxar pel Barça, Kimmich no ho ha descartat del tot:

"En el futbol un no pot cometre mai l'error de descartar coses. Per respondre't també de manera directa, no estic pensant en això ara mateix. Però no s'ha de descartar mai res en el futbol."

 

 

Kompany, rendit a la Masia i a Yamal

L'entrenador del Bayern, Vincent Kompany, ha fet entrenar el seu equip a Múnic i, a la tarda, ha viatjat a Barcelona, directament cap a l'hotel de concentració.

L'expedició del Bayern finalment compta amb Musiala, que arrossegava molèsties. En roda de premsa, Kompany ha elogiat el poder de la Masia per crear jugadors excepcionals després de la impactant sortida de Messi. Especialment Lamine Yamal. També hi ha hagut floretes per a Pau Cubarsí.

"És únic. Tot el meu respecte per a la Masia, que sempre ha estat capaç de confiar en aquest tipus de jugadors i donar-los l'oportunitat."

 

Anar al contingut