Jürgen Klopp fitxa per Red Bull (Red Bull)
Futbol

Bomba en el futbol europeu: Klopp torna amb les piles carregades

L'exentrenador del Liverpool es guarda una opció de sortida per si li truca la selecció alemanya

Redacció Esport3Actualitzat

Jürgen Klopp ha tornat carregat d'energia per unir-se al grup Red Bull. L'exentrenador del Liverpool va anunciar que es retirava de la banqueta anglesa al maig després de nou temporades i vuit títols, i de retornar Anfield a la seva època daurada. En el seu comiat ja va deixar clar que faria un descans i que no tornaria a les banquetes:

"Soc massa jove per limitar-me a jugar a pàdel i a estar amb els nets. Vull continuar treballant en el futbol i fer servir la meva experiència i contactes per ajudar els altres. Però ara no hi ha oportunitats disponibles."

I després d'uns mesos de silenci, ha trobat l'oportunitat. L'alemany de 57 anys seguirà la seva carrera dins el món del futbol des dels despatxos.

La marca austríaca de begudes energètiques ha fet oficial el seu fixatge com a "director global de futbol". A partir de l'1 de gener del 2025 el tècnic de Stuttgart passarà a assessorar tots els clubs de la marca austríaca. Klopp serà el mentor dels directors esportius, els "scouters" i els entrenadors de tots els clubs que formen part de l'empresa de begudes energètiques: el Salzburg, el Leipzig, el Leeds United, el Nova York Red Bulls, el Bragantino brasiler i l'Omiya Ardija japonès.

Opció de sortida

Segons el periodista de Sky Sports alemany Florian Plettenberg, Klopp s'hauria guardat una opció en el contracte per sortir en cas que hi hagués l'opció de dirigir la selecció alemanya. Tot i això, el contracte firmat amb Red Bull, sense que hagin especificat quant, és de llarga durada.

Anar al contingut