Jules Kounde arribant a les instal·lacions de Clairefontaine
barça

Kounde s'afarta de les crítiques a la seva manera de vestir

El defensa culer ha defensat amb una resposta irònica els seus looks i els dels companys de la selecció francesa

Redacció Esport3Actualitzat

L'arribada dilluns dels internacionals francesos a les instal·lacions de Clairefontaine va ser molt comentada entre l'afició dels "bleus" per ser com un passarel·la de moda. El blaugrana Jules Kounde ha creat escola i alguns dels seus companys han sofisticat tant el seu estil a l'hora de vestir que cada vegada hi ha més fans pendents de les seves apostes de moda. Especialment atrevida ha estat la caputxa del central del Liverpool Ibrahima Konaté.

Aquesta exhibició, però, no ha caigut massa bé en certs entorns. De fet, en moltes tertúlies els jugadors francesos han estat criticats. El mateix Kounde ha sortit a la palestra a respondre irònicament a una discussió de la cadena RMC en què dos exjugadors, Jean-Michel Larqué i Jêrome Rothen, criticaven agrament els looks dels jugadors de Deschamps. 

"És un circ, no sé com ho permet, això, Deschamps", s'exclama Rothen. I quan un altre contertulià intenta treure importància al fet, Larqué, el responsable del programa, assegura que no és un bon símptoma que els jugadors parin tanta atenció a la seva manera de vestir. "És simptomàtic del que preocupa a aquests nois. La seva primera preocupació abans d'arribar és veure com es disfressen", lamenta el veterà Larqué, responsable del programa. 

La resposta de Kounde està carregada d'ironia:   

"Però a veure, senyors, no cal que es deixin emportar per tan poca cosa. Davant aquesta abundància de bondat no tenim una altra opció... a la pròxima trobada, ho prometem, arribarem tots amb el xandall i els grampons als peus, sense oblidar la parca si plou, senyor Larqué". El defensa blaugrana no es mossega la llengua i durant l'Eurocopa va demanar la mobilització electoral per aturar l'extrema dreta.

D'altra banda, els "bleus" tenen aquesta nit el seu primer partit d'aquesta aturada de seleccions. S'enfronten a Israel en el tercer partit de la fase de grups de la Lliga de les Nacions i ho fan en camp neutral, concretament a Hongria.

El Barça, amb xandall

Aquest any, amb l'arribada de Hansi Flick, els jugadors del Barça es concentren en un hotel abans dels partits i després van tots junts cap al camp equipats amb el xandall. Això ha complicat que els aficionats puguin seguir les atrevides apostes de moda dels seus futbolistes, acostumats abans a veure'ls arribar a l'estadi directament des de casa.

Anar al contingut