La celebració a l'estil de Curry de Dembélé que l'estrella de l'NBA aplaudeix

L'extrem francès ha emulat el gest de posar-se a dormir que el base dels Warriors ha popularitzat aquesta temporada
Redacció Esport3 Actualitzat

Àgils, imparables, mortíferes. Així han estat les dues picades del "mosquit" Dembélé a la Juventus a Dallas. A l'estil Stephen Curry, però amb una pilota de futbol als peus. Potser per això l'extrem francès ha festejat els dos gols contra els italians emulant el gest de posar-se a dormir que l'estrella dels Golden State Warriors ha popularitzat aquesta temporada. Una celebració que el base ha agraït amb complicitat, ironitzant a Twitter sobre el naixement d'"un moviment":

En l'any del seu quart anell, Curry, anomenat "baby-faced assassin" ("assassí amb cara de nen"), s'ha acostumat a tancar els ulls i posar les mans en forma de coixí quan ha decantat algun partit ajustat. Una forma tendra de dir "bona nit" als rivals, malgrat que ell s'esforci a difondre que té una altra lectura: "Quan tens fills, saps la importància de dormir".

Qui havia de dir que seria, precisament Ousmane Dembélé qui celebraria els gols amb un gest que promociona els bons hàbits. Coses del nou Dembélé.

Dembélé: "Ho donaré tot per aquest club"

Més enllà de la celebració, les jugades que la van precedir van permetre veure el millor repertori tècnic de Dembélé. Després de la seva renovació, el davanter reafirma el que porta apuntant des de l'arribada de Xavi. Té la confiança en nivells màxims i no ho ha amagat al final del tercer matx de la gira:

"Aquests dos gols em donen confiança i això és molt important per als jugadors. Estic content amb l'equip i amb l'entrenador. Tinc la confiança de tothom al Barça, ho donaré tot per aquest club."

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut