Mbappé fa una indicació a Messi al final d'un partit del PSG
Mbappé i Messi durant un partit del PSG (AFP)
Futbol

La cleca de Messi a Mbappé sobre l'Eurocopa i el Mundial

Per Mbappé, l'Eurocopa és la competició més difícil, però Messi considera que hi ha molts campions del món fora d'Europa

Lionel Messi ha mantingut una entrevista imperdible amb ESPN i STAR+ en què ha contestat Kylian Mbappé, que va afirmar que "l'Eurocopa és més difícil que el Mundial". El capità de l'Argentina ha recordat al crac francès per què és tan valuosa la Copa del Món:

"El Campionat d'Europa és una competició molt important, però tothom vol ser campió del món."

En un programa especial de la cadena ESPN, el capità de la selecció argentina ha parlat amb el periodista Martín Arévalo, que li ha recordat la frase del capità de França després de perdre la final de Qatar 2022, quan l'albiceleste va conquistar la tercera estrella.

El madridista gal, que abans també va menystenir la competitivitat de les seleccions sud-americanes, va optar per rebaixar la categoria de la Copa del Món que va perdre.

Messi s'hi ha tornat i ha considerat que "cadascú dona importància a la competició que juga". L'argentí, però, no s'ha pogut estar de recordar-li això al seu excompany del PSG:

"Òbviament, l'Eurocopa és una competició importantíssima on hi ha els millors, però està deixant fora Argentina, tres vegades campió del món, al Brasil, cinc vegades campió del món, i Uruguai, dues vegades campió. Hi ha molts campions del món fora per dir que és la més difícil".

 

El final de la carrera de Messi

En la mateixa entrevista amb ESPN, Messi també ha ofert un titular bomba que farà la volta al món:

"El meu últim club serà l'Inter Miami"

La notícia serà un gerro d'aigua freda per als culers que encara tenien l'esperança de tornar a veure Messi vestit de blaugrana. El crac de 36 anys va arribar a la franquícia nord-americana el juliol passat procedent del PSG després de no poder concretar-se el seu retorn al Barça. Aquest retorn ara serà impossible que es produeixi, com a jugar.

ARXIVAT A:
Messikylian MbappéEurocopa 2024
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut