barça

La conversa amb Pau Cubarsí que emociona els seguidors del Barça

El gironí de 17 anys torna a signar un partit impecable el dia que Montjuïc ja coreja el seu nom

Redacció Esport3Actualitzat

"Cu, Cu, Cubarsí". Contra el Mallorca, Montjuïc ha corejat en fins a dues ocasions el nom de l'última perla de la Masia, Pau Cubarsí, el central que s'ha guanyat la titularitat al Barça amb només 17 anys. El gironí ha tornat a signar un partit impecable en la victòria al límit davant els balears, assecant la doble amenaça alineada pel sempre astut Javier Aguirre: els davanters Larin i Muriqi. "No ha perdut ni un duel, té una jerarquia espectacular", ha destacat d'ell Xavi Hernández a la roda de premsa.

Al final del matx, el d'Estanyol ha atès els micròfons d'Esport3 amb la seva serenor habitual i el resultat ha estat una conversa de dos minuts i mig que ha emocionat més d'un seguidor del Barça. Un culer il·lustre com Gerard Romero, per exemple, no s'ha estat de dir al "Gol a gol" que l'intercanvi de paraules entre Cubarsí i Francesc Latorre l'ha fet feliç.

A grans trets, les tres perles de Cubarsí, collita del 2007 com Lamine Yamal, han abordat qüestions com el seu alt rendiment i el destí de l'equip en les dues competicions on segueix amb vida:

Rendiment: "Sempre vaig al 200%. No em condiciona a qui he de marcar, senzillament em miro quins són els punts forts i els dèbils dels davanters rivals."

Lliga: "Som el Barça i sempre hi ha Lliga."

Champions: "Dimarts ens juguem la temporada."

La seguretat i humilitat de la nova formada del planter blaugrana és la millor garantia per certificar el futur que demostren tenir a la gespa.

Mira el resum del Barça-Mallorca (1-0)

ARXIVAT A:
Pau Cubarsí
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut