Lionel Messi i Lionel Scaloni celebren la tercera estrella argentina
Lionel Messi i Lionel Scaloni celebren la tercera estrella argentina (Reuters)
Mundial 2022

La conversa de Scaloni amb Messi que va canviar la història del Mundial

El seleccionador argentí ha revelat una xerrada que va mantenir amb Messi a les eliminatòries classificatòries i que li va donar ànims per guanyar el Mundial quan passava per hores baixes

Redacció Esport3Actualitzat

La relació entre "els Lionel" ha estat molt important a l'hora d'aconseguir el Mundial en diferents moments del campionat.

Scaloni ha volgut revelar una història que va ser clau per obtenir el títol de Campions del Món 2022. Una xerrada amb Leo Messi ho va canviar tot:

"Els explicaré una cosa, una xerrada amb Leo. A San Juan, després d'empatar amb el Brasil a zero, sentia que el que venia era difícil i la desil·lusió podia ser forta. Llavors, abans de la tornada a París, em vaig asseure a parlar amb Messi, li vaig plantejar el tema i em va dir: 'Seguim, perquè segurament anirà bé i, si no, ho intentarem.'"

L'entrenador de l'"albiceleste" ha afegit que aquesta conversa li va donar molts ànims:

"Jo sentia ansietat i amb aquesta xerrada em vaig deixar anar. Li vaig explicar el que sentia i amb la seva resposta vaig veure que alguna cosa s'estava fent bé. És una història que vull que tothom conegui."

 

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut