Cristiano xiuxiueja a l'orella de Szczesny, durant l'etapa que van coincidir a la Juventus

La conya de Cristiano a Szczesny pel seu fitxatge pel Barça que molesta a la Juventus

Els dos futbolistes van travar una bona amistat els anys que van coincidir a Torí
Redacció Esport3 Actualitzat

Han fet falta pocs dies per constatar el bon humor Wojciech Szczesny. El tarannà proper i desacomplexat del nou porter del Barça apareix en entrevistes, confidències amb el president i, naturalment, amb els grans amics que ha fet en la seva llarga i reactivada trajectòria futbolística. Amb Cristiano Ronaldo, per exemple, hi conserva un fort vincle, com es va demostrar el passat cap de setmana.

Els dos futbolistes, que van travar una bona amistat els anys que van coincidir a la Juventus --del 2018 al 2021--, es van retrobar dissabte amb motiu del Polònia-Portugal de seleccions. El partit, corresponent a la Lliga de les Nacions, va servir per homenatjar el nou guardià de la porteria blaugrana, que després de l'Eurocopa va tancar cicle al combinat del seu país amb 84 internacionalitats a l'esquena. Abans del matx, el fill de Szczesny, Liam, van aprofitar per fotografiar-se amb l'actual davanter de l'Al-Nassr, a qui idolatra.

Va ser aleshores quan les càmeres van captar la conversa entre els dos cracs. El diàleg acaba amb el lusità fent conya amb el gir de guió que ha donat la carrera del seu amic:

Szczesny: "He fitxat pel Barça."

Cristiano Ronaldo: "Ho sé. Estàs content?"

Szczesny: "Sí, increïble."

Cristiano Ronaldo: "T'has hagut de retirar per anar a un club gran."

El troleig de Cristiano es pot interpretar com un reconeixement a la dimensió del Barça, però a Torí s'ha llegit com un menyspreu a la Juve. 36 scudettos i 2 Champions brillen a la vitrina de la Vecchia Signora.

Pot ajudar a entendre el comentari de l'ex del Madrid el fet que mantingui un litigi judicial amb la Juventus per la part del sou que li van congelar durant la covid. CR7 va marxar traspassat al Manchester United quan l'estiu del 2021 va intuir que no tenia lloc en el nou projecte dels piemontesos.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut