Dissabte que ve Bagà tornarà a acollir la sortida de l'Ultra Pirineu (@UltraPirineu)

La crac d'última hora que s'apunta a l'Ultra Pirineu: vol la cinquena

La manresana participarà en la prova reina del cap de setmana amb 100 quilòmetres i 6.600 m de desnivell, que es podrà seguir per Esport3. L'ha guanyat 4 cops
Redacció Esport3 Actualitzat

La reina de l'Ultra Pirineu prendrà la sortida aquest dissabte des de Bagà. Núria Picas ha decidit participar-hi i competirà per novena vegada en una prova que ha guanyat 4 cops. En total seran 100 quilòmetres amb 6.600 m de desnivell, amb la tradicional sortida des de la plaça porxada de Bagà i amb un recorregut per la serra del Cadí-Moixeró.

"El cor ha pogut més que el cap. És una carrera que vull fer mentre tingui salut. No m'importa ser segona, quarta, vuitena o l'última classificada. És una carrera que porto al cor. És la de casa, amb la meva gent. La que m'ha vist néixer i créixer. Per mi és la cita de l'any. M'agrada competir per aquestes muntanyes i compartir-ho amb els meus."

En total, 4.000 corredors participaran aquest cap de setmana en les diferents proves de la 15a edició de la Salomon Ultra Pirineu, una de les proves més icòniques dels Pirineus i una de les més importants del calendari ultratrail. En categoria masculina, Miquel Heras buscarà la seva cinquena corona.

Núria Picas es preguntava a Instagram: "Què hem de fer? Els records són una drogueta deliciosa". I al final la resposta ha estat positiva. Tornarà a competir a casa.

 

La transmissió per 3Cat

La transmissió de l'Ultra Pirineu es podrà veure aquest dissabte a través de la plataforma 3Cat. La transmissió anirà a càrrec de Jordi Fandiño, amb els comentaris tècnics de Mireia Miró. Es podrà seguir a partir de les 13.45.

Núria Picas, en una imatge d'arxiu
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut