Sergi Roberto, Robert Lewandowski i Raphinha no han estat inscrits encara
Sergi Roberto, Robert Lewandowski i Raphinha encara no han estat inscrits
BARÇA

La crisi de les inscripcions al Barça: quan s'acaba el termini?

L'equip encara el partit inaugural contra el Rayo Vallecano sense cap dels nous fitxatges

Actualitzat

El Barça comença a témer pel seu debut a la Lliga. Ara mateix afronta el partit inaugural de la temporada, dissabte contra el Rayo Vallecano, sense una sèrie de jugadors clau, que no es poden inscriure a causa de les regulacions del fair play financer. Els blaugranes han fitxat Raphinha, Robert Lewandowski, Jules Kounde, Andreas Christensen i Franck Kessie, però encara no apareixen a la llista de jugadors inscrits per jugar la primera jornada de Lliga.


Per què el Barcelona no pot registrar els jugadors?

Tot i aquests fitxatges i l'activació de quatre palanques, la Lliga no aprova la seva inscripció a causa de les restriccions salarials. Aquest migdia el Barça ha comunicat la quarta palanca perquè Xavi no es vegi obligat a fer una roda de premsa de circumstàncies aquesta tarda a les 6, prèvia al partit contra el Rayo. El Barça està a l'espera ara que la Lliga li permiti inscriure els jugadors amb l'activació d'aquesta última palanca.

Quins jugadors del Barcelona no estan registrats?

Cap dels fitxatges d'aquest estiu: Robert Lewandowski, Raphinha, Jules Kounde, Andreas Christensen i Franck Kessie. A més, Sergi Roberto i Ousmane Dembélé tampoc estan inscrits. Quan els seus contractes van expirar el 30 de juny, el seu registre amb La Liga també va expirar, de manera que es consideren nous fitxatges.

Quin és el termini per registrar aquests jugadors?

Els jugadors es poden registrar fins a cinc minuts abans de començar el partit de dissabte, cosa que significa que la paperassa ha d'estar a punt a les 20.55. De totes maneres, Xavi haurà de tenir a punt la convocatòria al migdia i l'alineació una hora i mitja abans del partit. Cosa que fa presagiar que el club no podrà esperar fins tan tard. En cas de no poder inscriure aquesta setmana els jugadors, la data límit que tindria el Barça per inscriure els jugadors seria el tancament del mercat d'estiu, el 31 d'agost a les 23.59.

Què passa si el Barça no els pot inscriure?

És molt poc probable que Barça arribi a l'escenari de no poder registrar els seus jugadors. Per començar, podria vendre actius com Frenkie de Jong, Pierre-Emerick Aubameyang i Memphis Depay. També ha transcendit que Christensen i Kessie, els dos jugadors que van arribar lliures, podrien ser alliberats i se'ls podria permetre trobar nous clubs.

Anar al contingut