Graham en una acció amb Olga Carmona
Graham en una acció amb Olga Carmona
Barça

La crítica de Graham a les jugadores del Madrid: "Elles sempre parlen abans"

El domini aclaparador del Barça en els clàssics aixeca polseguera i posa en el punt de mira l'entrenador blanc

Redacció Esport3Actualitzat

Caroline Graham està comprant números cada partit per convertir-se en la propera Pilota d'Or. Suma 17 gols i 18 assistències en 18 partits de Lliga. Cada pilota que toca és sinònim de perill. I la fam de més es demostra a cada partit. No té pietat amb cap rival, tampoc fora del camp, i menys si es tracta del Madrid.

Després del clàssic d'aquest diumenge, en què el Barça es va imposar per 0-3 a l'Alfredo Di Stéfano, la davantera noruega ha enviat un dard a les jugadores blanques. I és que ja van 16 clàssics guanyats de 16 disputats

"Elles sempre parlen abans i al final acabem guanyant. En general, diuen que estem més a prop, però seguim aquí guanyant nosaltres i intentarem seguir així. En el clàssic sempre ha de picar una mica perdre. Per a nosaltres està molt bé que puguem tornar a casa amb una altra victòria"

 

Per cert, Graham assegura que fins que no guanyin la Champions, la Lliga i la Copa, a ella no li importa la Pilota d'Or.  "Si no guanyem res, no valen aquests números", diu la jugadora nòrdica.

La poca ambició de Toril

La distància entre Barça i Madrid continua sent incontestable. I si jutgem per la reacció del seu entrenador, Alberto Toril, aquesta distància no serà fàcil de reduir. I és que ha corregut per les xarxes un vídeo del tècnic del Madrid en què "anima" les jugadores després de la derrota. Amb un to que s'ha titllat de manca de competitivitat i ambició, després d'una nova golejada de l'etern rival.

"Tornarem a intentar-ho. Us felicito per la feina. No marxeu tristes. Continueu intentant-ho."

Anar al contingut