Sven-Goran Eriksson, en una imatge d'arxiu (Reuters)

La dura confessió d'Eriksson: "Em queda un any de vida com a molt"

L'exseleccionador anglès confessa que té càncer i que li han donat un marge escàs d'esperança de vida
Redacció Esport3 Actualitzat

Sven Goran Eriksson és una figura inevitable en el futbol europeu de les darreres dècades. Als 75 anys, i després d'un temps sense generar notícies, ha tornat a sortir al primer pla de l'actualitat per fer una dura confessió: està diagnosticat de càncer de pàncrees i els pronòstics no són gens esperançadors. L'exentrenador suec ho ha explicat a la ràdio pública del seu país.

"En el millor dels casos, em queda un any. En el pitjor, una mica menys. Però no em vull quedar a casa lamentant-me per la meva mala sort. He de tenir una visió positiva i no cedir a la mala sort".

Eriksson va deixar l'any passat la direcció esportiva del modest Karlstad i va tancar així una carrera d'entrenador que va començar l'any 1970 i que el va portar a guanyar fins a 19 títols, entre els quals una copa de la UEFA (1982) amb el Göteborg i una Recopa amb el Lazio (1999), a més de diverses lligues i copes amb equips com el Göteborg, el Benfica, la Roma, la Sampdoria i el Lazio. També va dirigir nombroses seleccions nacionals, la més destacaada l'anglesa.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut