Pol Lozano i el Mango, aquest dimecres a la sala de premsa de l'Espanyol
Pol Lozano i el Mango, aquest dimecres a la sala de premsa de l'Espanyol (@RCDEspanyol)
espanyol

La dura història (amb final feliç) del Mango, el gos de Pol Lozano

El migcampista vallesà se'l va trobar en un contenidor d'escombraries quan no tenia ni un mes

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol ha reprès la campanya #ElsPericosNoAbandonen!, creada per conscienciar de la importància d'adoptar gossos. Una de les accions que el club blanc-i-blau ha posat en pràctica ha estat presentar en societat el Mango, un dels dos gossets del migcampista del primer equip, Pol Lozano.

La curta vida del Mango va estar en perill quan era un cadell, però un cop de sort el va fer coincidir amb el quart capità perico. Des d'aquella trobada casual, abans de l'estiu, s'han tornat inseparables:

"Té cinc mesos. El vam adoptar quan era pràcticament una cria, no tenia ni un mes. El vam trobar abandonat en unes escombraries, amb els seus germans. El meu millor amic s'ha quedat un germà seu, que és igual que el Mango però en marró."

Una dura història amb final feliç que el protagonista es mirava serè i amb un mocador de l'Espanyol al coll. Lozano recomana l'experiència de l'adopció a tothom.

"És una de les millors coses que m'han passat a la vida. És molt important que ens conscienciem que ells tenen sentiments, a vegades més que les persones... Poden ser una part important de la vida de la gent."

A l'Espanyol-Mallorca, els jugadors de Manolo González sortiran al camp acompanyats d'onze gossets i gossetes que busquen una llar.

Anar al contingut