Raúl González ha tingut ofertes els darrers anys però sempre ha preferit continuar al planter blanc (@lafabricacrm)

La Fàbrica del Madrid s'embussa en descens: una solució a la desesperada

La realitat grisa del planter blanc contrasta amb el present de la prolífica Masia blaugrana
Guim Fortuny Gimbert Actualitzat

Fa més de 15 anys que va desaparèixer el Barça C. Al Reial Madrid, en canvi, mantenen els dos filials i, ara mateix, tots dos es troben en zona de descens. Una situació que, per molt que siguin equips amb voluntat formativa, incomoda als despatxos del club blanc.

El present de l'anomenada Fàbrica de talents madridista és crític. La cadena de muntatge de futbolistes s'encalla abans del primer equip, nivell en què l'últim producte de la casa que ha arribat és un irrellevant Fran García. El salt del lateral, a més, no va ser natural i va implicar una cessió al Rayo.

Una grisa realitat del planter blanc agreujada pel present de la prolífica Masia blaugrana, capaç d'alimentar la primera plantilla amb periòdiques fornades de cracs. Des de la pandèmia que va escanyar l'economia del Barça, la llista inclou noms com Lamine Yamal, Cubarsí, Fermín... o, abans, Gavi, Balde...

El B de Raúl González és antepenúltim del grup 2 de la Primera RFEF i només ha guanyat 1 partit de 9. Els directors del planter barrinen una solució a la desesperada. El mític davanter no es toca de la banqueta, però acudiran al mercat d'hivern per aturar la caiguda en picat d'una acadèmia resignada a posar a l'aparador futbolistes sense futur al Madrid, taponats per la constant arribada de figures a cop de talonari.

Una crisi esquitxada per l'escàndol de la difusió d'un vídeo sexual amb una menor, pendent de sentència.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut