Ramis, en la seva presentació, acompanyat de Mao Ye i Fran Garagarza
Ramis, en la seva presentació, acompanyat de Mao Ye i Fran Garagarza ((RCD Espanyol))
Espanyol

La Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol demana la destitució de Ramis

Consideren que el tarragoní no ha estat el revulsiu esperat i també posen Garagarza en el punt de mira

Redacció Esport3Actualitzat

La derrota a Elda ha obert la ferida de l'espanyolisme en una temporada que ha de ser la del retorn a Primera. Si un perico il·lustre com Ander Mirambell mirava cap a la propietat del club, la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol ha reaccionat amb un dur comunicat en què demana la destitució de l'entrenador, Luis Miguel Ramis:

"Creiem que Ramis en res ha millorat els números de Luis García, i el joc de l'equip és pèssim, cosa que fa que l'equip encadeni uns molt mals resultats a domicili i uns resultats molt mediocres a casa. Demanem el cessament de Ramis per no ser el revulsiu que es buscava per tal de tenir l'equip al capdamunt de la classificació."

Algunes informacions, com la del diari Sport, han apuntat aquest diumenge que la cadira del tarragoní tremola. La nota reclama a la direcció esportiva que en els pocs dies que resten de mercat d'hivern arribin fitxatges. El seu responsable, Fran Garagarza, també està en el punt de mira. De fet, proposen que el club el cessi si no millora la plantilla:

"Estem a pocs dies d'acabar el mercat hivernal però, ara mateix, tot i no acomplir les expectatives esportives, no ha arribat cap reforç en forma de fitxatge per tal d'ajudar a reconduir la situació, i el futur no es preveu optimista. Demanem al Director Esportiu, Sr. Fran Garagarza, que posi urgentment una solució a aquest problema o, en cas contrari, el seu cessament per no saber confeccionar la plantilla que el RCD Espanyol necessita per pujar a Primera Divisió."

I acaben preguntant-se si "tot això és un drama", en referència a la situació d'un equip que ha acabat la 24a jornada en places de play-off. La nota de la federació dona resposta a la qüestió en el seu paràgraf final. Malgrat la classificació, es necessita un "canvi radical":

"Que els arbres no ens privin de veure el bosc. L'equip no té rumb, i sense això és pràcticament impossible aconseguir l'objectiu de pujar a Primera Divisió."

L'estripada d'un perico il·lustre contra la directiva de l'Espanyol

El pilot olímpic de skeleton retirat Ander Mirambell és un reconegut seguidor de l'Espanyol. Després de la derrota de l'equip blanc-i-blau al camp de l'Eldenc (3-2), la sisena de la temporada, Mirambell ha esclatat per la trajectòria de l'equip i la directiva. En una piulada a Twitter, el quatre vegades atleta olímpic es pregunta quin és el pla B de l'entitat, alhora que lamenta la falta de lideratge a l'hora de prendre decisions i el silenci dels dirigents els últims mesos:

Ander Mirambell de cap als seus quarts Jocs Olímpics
El pilot manresà de skeleton Ander Mirambell, abans dels Jocs de Pequín, amb una samarreta blanc-i-blava a les mans (EFE)

Avançant-se al malestar dels pericos, el club ha publicat una piulada de disculpa amb una imatge de la nombrosa afició espanyolista desplaçada a terres alacantines.

Mira el resum de l'Eldenc-Espanyol (3-2)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut