Hansi Flick observa, sota una intensa pluja, la sessió de recuperació de diumenge
Hansi Flick observa, sota una intensa pluja, la sessió de recuperació de diumenge (FCB)
barça

La festa del clàssic no estova Flick: els jugadors ja saben de quants dies lliures disposen

La fermesa del tècnic alemany contrasta amb la laxa planificació d'Ancelotti, clar derrotat al Bernabéu

Redacció Esport3Actualitzat

La contundent victòria amb aires de canvi de cicle del Barça al Bernabéu va ser celebrada al vestidor culer amb el càntic "Tres dies lliures, tres dies lliures". Una manera alegre i entre saltirons de demanar a Hansi Flick tenir una festa més de les previstes com a recompensa per al 0-4. Al disciplinat tècnic alemany, però, no l'estova ni l'exhibició dels seus al camp de l'etern rival, seqüela d'un altre recital com va ser el 4-1 al Bayern.

Flick ha mantingut el pla d'entrenaments, tot i la petició que li va adreçar formalment la plantilla. No només va fixar una sessió de recuperació el diumenge a Sant Joan Despí, quan havien passat escassament 12 hores del clàssic, sinó que dimecres, com estava previst, començaran a preparar el derbi a la Ciutat Esportiva.

Per si no en tingués prou de futbol, va tancar el cap de setmana amb el detall de presenciar en directe el Barça Atlètic-Barakaldo, que reforça, encara més, el seu compromís amb el planter.  

La professionalitat de l'exseleccionador teutó contrasta amb la laxa planificació de Carlo Ancelotti, gran assenyalat postclàssic. Les xarxes es pregunten si haver tingut 8 dies lliures dels últims 19 pot estar repercutint en el rendiment. L'equip blanc no s'ha tornat a reunir després de la pallissa de dissabte, que la premsa internacional ha arribat a qualificar d'"humiliació". Dimarts a la tarda s'exercitaran enmig dels primers rumors que Florentino Pérez podria estar barrinant la possibilitat de buscar un nou entrenador.  

ARXIVAT A:
Hansi Flick
Anar al contingut