Szczesny, acomiadant-se de la seva darrera afició, la de la Juventus de Torí

La gran passió oculta del nou porter del Barça Wojciech Szczesny

El nou porter del Barça té un somni per a després de retirar-se a la seva terra natal
Laia Tudel Actualitzat

El nou porter del Barça ja s'entrena amb el grup. L'objectiu que té entre cella i cella és recuperar la forma física en dues setmanes i estar a punt per jugar després de l'aturada.

En una de les primeres converses que Wojciech Szczesny va tenir amb Deco i Flick, el porter polonès els va voler tranquil·litzar amb el seu estat físic. Tot i que feia un mes que estava retirat i que no s'entrenava, al juliol sí que va fer una pretemporada intensa amb un preparador de la Juventus entre Varsòvia i Marbella.

I per això, Szczesny va assegurar que si podia entrenar-se intensament durant dues setmanes, creia que els podria demostrar que estaria en més bon estat de forma fins i tot que Iñaki Peña.

Aquesta és una de les històries que s'expliquen a l'episodi 4 d'aquesta temporada del Barça reservat, on la Laia Tudel, acompanyada del Xavi Hernàndez, Xavi Campos i Bernat Soler descobreixen també la gran passió del polonès. Szczesny sempre havia dit que quan es retirés del futbol li agradaria estudiar Arquitectura. Aquesta és la seva gran passió i un dels somnis seria fer el projecte d'un edifici a Varsòvia.

De moment l'arquitectura l'ha aparcat per tornar a posar-se els guants.

Mira l'últim capítol del Barça Reservat:

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut