Szczesny, acomiadant-se de la seva darrera afició, la de la Juventus de Torí
Szczesny, acomiadant-se de la seva darrera afició, la de la Juventus de Torí
Barça Reservat

La gran passió oculta del nou porter del Barça Wojciech Szczesny

El nou porter del Barça té un somni per a després de retirar-se a la seva terra natal

Laia TudelActualitzat

El nou porter del Barça ja s'entrena amb el grup. L'objectiu que té entre cella i cella és recuperar la forma física en dues setmanes i estar a punt per jugar després de l'aturada.

En una de les primeres converses que Wojciech Szczesny va tenir amb Deco i Flick, el porter polonès els va voler tranquil·litzar amb el seu estat físic. Tot i que feia un mes que estava retirat i que no s'entrenava, al juliol sí que va fer una pretemporada intensa amb un preparador de la Juventus entre Varsòvia i Marbella.

I per això, Szczesny va assegurar que si podia entrenar-se intensament durant dues setmanes, creia que els podria demostrar que estaria en més bon estat de forma fins i tot que Iñaki Peña.

Aquesta és una de les històries que s'expliquen a l'episodi 4 d'aquesta temporada del Barça reservat, on la Laia Tudel, acompanyada del Xavi Hernàndez, Xavi Campos i Bernat Soler descobreixen també la gran passió del polonès. Szczesny sempre havia dit que quan es retirés del futbol li agradaria estudiar Arquitectura. Aquesta és la seva gran passió i un dels somnis seria fer el projecte d'un edifici a Varsòvia.

De moment l'arquitectura l'ha aparcat per tornar a posar-se els guants.

Mira l'últim capítol del Barça Reservat:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut