El futbolista ha pogut retrobar-se finalment amb el seu pare (@FCFSeleccionCol)

Les emotives imatges del retrobament de Luis Díaz amb el seu pare després del segrest

Homes armats es van emportar els pares del davanter colombià quan eren en una benzinera del seu país i fins avui no s'han pogut retrobar
Redacció Esport3 Actualitzat

L'extrem del Liverpool Luis Díaz s'ha retrobat aquest dimarts a Barranquilla per primera vegada amb el seu pare, Luis Manuel Díaz. El futbolista s'incorpora a la convocatòria de la selecció colombiana per als partits de les eliminatòries per al Mundial de 2026 davant Brasil i Paraguai. La selecció colombiana de futbol ha compartit les emotives imatges del retrobament, on s'hi veu Diaz abraçant el seu pare per primera vegada després de ser alliberat dijous passat:

 

El pare del futbolista del Liverpool Luis Díaz va passar 12 dies segrestat per la guerrilla colombiana Luis Manuel Díaz i encara no s'havia retrobat amb el seu fill des que va ser alliberat. 

Els pares del jugador colombià de 26 anys van ser segrestats per uns homes armats i amb moto, que els van abordar en una gasolinera de la regió de la Guajira. Unes hores més tard, la mare del futbolista, Cilenis Marulanda, va ser alliberada després d'una intensa recerca policial.

El pare va passar 12 dies captiu per l'Exèrcit d'Alliberament Nacional. El cas va ser molt mediàtic i fins i tot s'hi va implicar el president colombià, Gustavo Petro.

Luis Díaz al costat dels seus pares en una imatge d'arxiu

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut