Els tres germans Esposito i el maleït diumenge, 11 de juny del 2023

La increïble triple derrota dels germans Esposito

Tres germans perden tres partits decisius en 2 hores i mitja.
Redacció Esport3 Actualitzat

"Tots els rocs fan cap al mateix tarter" o "Al desgraciat, fins el pa se li floreix al forn" són diferents formes del refranyer català per explicar que les desgràcies mai no venen soles. D'això en poden donar fe tres germans italians, que són futbolistes professionals i que aquest diumenge, 11 de juny, han tingut tres partits decisius en tres competicions diferents, i els han perdut tots tres. Salvatore, Sebastiano i Francesco Esposito no oblidaran fàcilment aquest diumenge.

El primer germà a jugar el seu partit és Sebastiano, de 22 anys. Juga a la Sèrie B a les files del Bari. Aquest diumenge s'ha enfrontat al Càller per decidir quin dels dos equips aconseguia l'ascens a la Sèrie A. En tenien prou amb un empat per aconseguir la fita, però... Derrota del Bari per 0 a 1 amb gol dels sards en el minut 4 del temps afegit i el Bari no puja de categoria.

Poc després ha estat el torn del segon germà, Salvatore, que juga amb l'Spezia, equip de la Sèrie A italiana. Aquest diumenge s'han jugat salvar la categoria en el partit de desempat contra l'Hellas Verona. Han perdut per 1 a 3 i l'Spezia ha baixat a la Sèrie B.

Mentrestant, a molts quilòmetres de distància, a l'Argentina, el tercer germà, Francesco, el més petit, també aquest diumenge ha jugat la final del Mundial sub-20 que ha disputat Itàlia contra l'Uruguai. Resultat? 1 a 0 per a la "celeste" amb un gol al minut 90 que va haver ser validat pel VAR.

A la triple desgràcia dels germans italians se li podria sumar una quarta. Tots tres estan formats a les categories inferiors de l'Inter de Milà, per la qual cosa se'ls suposa un cor nerazzurro. Qui va perdre la final de la Champions, aquest dissabte? L'Inter davant el City de Pep Guardiola. Doncs ja ho tindríem...