La pugna entre Pino i Carvajal que va acabar amb la greu lesió de Carvajal (EFE)

La injusta acusació de Bellingham que agreuja el calvari de Yeremi Pino

En dues setmanes el davanter del Vila-real s'ha vist involucrat en les lesions de genoll de Ter Stegen i Carvajal
Redacció Esport3 Actualitzat

Dues de les lesions de genoll més mediàtiques del curs, les patides per Ter Stegen i Carvajal, han tingut un element comú. La casualitat ha volgut que el jugador que disputava la pilota en les dues jugades fatals fos el mateix, el futbolista del Vila-real Yeremi Pino.

El davanter canari es pregunta per què li ha tocat ser testimoni directe de les dues accions. A cada lesió, a més, reviu el seu recent calvari amb el genoll, un contratemps que va requerir un llarg procés de recuperació. Per tot plegat, Pino ha exterioritzat una dosi extra d'empatia i sensibilització amb els seus companys de professió.

Amb Ter Stegen va reconèixer estar cinc minuts de joc plorant, i la història es va repetir al vestidor del Bernabéu. Dissabte, a més, els gestos d'un referent del Madrid van fer més profund el seu sentiment de culpabilitat.

Just després de la pugna per la pilota que va acabar amb Carvajal retorçant-se de dolor, Pino es va veure assenyalat injustament per Jude Bellingham. L'anglès el va acusar de ser el responsable de la baixa del capità blanc, mentre l'internacional espanyol al·legava falta d'intencionalitat.

Bellingham assenyala Pino després de la lesió de Carvajal

Una mostra més de l'actitud irracional que l'ex-Dortmund és capaç d'exhibir a la gespa, ignorant que la mala sort forma part del joc. Al final del xoc, el tècnic groguet, Marcelino, reconeixia que a Pino li havia tocat viure el "súmmum de la fatalitat". Una disculpa pública de Bellingham ajudaria a cicatritzar la ferida. 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut