Cata Coll llueix un nou disseny de guants amb molt significat

La inspiració mallorquina dels nous guants de Cata Coll

La portera del Barça estrena guants amb el missatge que porta sempre i un nou disseny dels siurells
Redacció Esport3 Actualitzat

L'últim any de Cata Coll és la mostra que el treball i la constància tenen recompensa. El febrer del 2022 es va lesionar de gravetat del genoll i va estar fora de combat 13 mesos. L'estiu següent, el del Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda, li va canviar la vida. Titularitat a la Copa del Món i titularitat en la present temporada amb el Barça. Ja ho diuen els guants que ha estrenat en el clàssic d'aquest dissabte: "A poc a poc i bona lletra".

Una frase que la portera mallorquina ja duia inscrita a la tanca del canell dels guants fins ara. Una frase que la seva família li deia de petita i que ha dut gravada a foc en el seu desenvolupament professional.

En els seus guants, però, ha volgut afegir-hi més significat a part d'aquesta frase tan representativa del seu tarannà.

Disseny inspirat en els siurells de Mallorca (FCB)


Cata Coll ha estrenat uns guants inspirats en els siurells, una peça de ceràmica tradicional de Mallorca que té una funció de lleure i també de xiulet. Són unes figures fetes generalment amb argila i blanquejats amb calç i decorades amb pinzellades de colors.

En els nous guants de la portera de Marratxí s'identifiquen aquestes pinzellades típiques dels siurells, i que volen simbolitzar un vincle amb la seva terra per aconseguir el gran objectiu de la temporada: la Copa, la Lliga i la Champions.


En els seus anteriors guants ja duia, com veieu, "Poc a poc i bona lletra". Ara li ha sumat un disseny ben sentit per a la mallorquina.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut