Laura Peña en un entrenament amb l'Uni Girona (@unigirona)
Bàsquet

La jugadora de l'Uni Girona Laura Peña deixa el bàsquet als 25 anys després de mesos de reflexió

La base, que a finals d'abril va començar una aturada indefinida, ha pres la decisió en veure que "el final del túnel no s'apropava"

Redacció Esport3Actualitzat

Laura Peña es retira del bàsquet als 25 anys per tenir cura de la seva salut mental. La base de l'Uni Girona, que a finals d'abril va començar una aturada indefinida, ha pres la decisió en veure que "el final del túnel no s'apropava". Ho ha revelat a Instagram amb aquestes paraules:

"Han estat mesos complicats, amb molt de vertigen pel que podia arribar i per com ho podria afrontar. El final del túnel no s'apropava i la incertesa, l'angoixa, la por, la vergonya i la tristesa eren les que m'acompanyaven cada dia."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Peña (@laurapenya7)

El commovedor missatge de Laura Peña a l'abril

El 22 d'abril Peña va explicar la seva situació amb un missatge commovedor. A la Seu d'Urgell ja van traspuar alguns problemes d'aquesta mena, però va semblar que el fitxatge per l'Uni la va ajudar... fins a la temporada passada, en què al club ja notaven que alguna cosa no anava bé. Ho donava tot, tant als entrenaments com als partits, no n'hi ha cap dubte; però faltava alegria en la seva manera de fer. Fins que ella mateixa ha arribat a la conclusió que li calia aturar-se. Així ho explicava la internacional: 

"Fa uns anys que alguna cosa dins meu no està bé, no rutlla i no em permet fer i gaudir del que més m'apassiona. És per això que he decidit parar la meva activitat professional per un període de temps que ara mateix no us sabria concretar. Vull agrair al club, l'staff i les companyes tot el suport que estic rebent. Soc afortunada d'estar rodejada de tots i cadascun d'ells."

La decisió va ser una sorpresa per a tothom, una sorpresa evidentment desagradable. La Laura ja no va jugar el play-off i aquest dilluns ha certificat que penja les botes. 

 

Anar al contingut